Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől ilyen olcsó a Still...

Mitől ilyen olcsó a Still Mass? Vélemény?

Figyelt kérdés
Nemrég találtam csak rá a stillmassra, es fele annyi penzert ugyan olyan tejsavo fehérjét árul. Ha új iz akkor harmad annyiert. Rendeltem is, es ugyan olyan, finom is, semmi gond nincs vele, de mitol ilyen olcsó?

2020. jan. 18. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem volt egy rizsfehérjém tőlük. Nagy olcsó volt, ha jól emlékszem 3500 1 kiló. Kukában landolt, egyszerűen nem tudtam leküzdeni. Nagyon rossz íze volt + gyakorlatilag mintha homokos vizet ittam volna, annyira nem oldódott :D Amúgy azért olcsó, mert nem költenek reklámra + nem támogatnak versenyeket, versenyzőket mint ahogy a Biotech teszi. Szerintem ez lehet az oka + ugye a sok üzletük van aminek a bérleti díját is fizetni kell.
2020. jan. 18. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint a Biotech-nek van sok üzlete.
2020. jan. 18. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem találom olyan olcsónak a többiekkel is egyenlő termékeiket, csak árulnak olcsóbb fehérjetípusokat is.

De mutass olyat ami számottevően olcsóbb.

2020. jan. 18. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem olcsó, ennél sokkal olcsóbban is lehet venni tejasavót. Az MHN nél én kuponkóddal 2.700ft körül veszem kilóját. Ugyan olyan jó minőség mint bármelyik ami három négyszeres árban van... Minél nagyobb/ismertebb egy cég, annál drágábban tudja eladni a dolgait... Iletve ahogy előttem is írták, a reklámozás költség stb. Van olyan gyártó aki a sima szőlőcukrot adja 4.500ft/kg áron.. közel 10szeres ár ugyan azért!!! Mégis megveszik sokan mert ismert márka és akkor biztosan sokkal jobb... Na de könyörgöm ezek csak tápanyagok... Kb. 100%ban ugyan az az összetevője és ugyan az a hatás érhető el egy kilónként 2.700ftos tejsavóval mint egy félkikónként 12.000forintossal... Nincs minden márkának külön "tejsavó gyára"... A legtöbb esetben ugyan onnan jön kb. a legolcsóbb és legdrágább is, csak a csomagolás más...
2020. jan. 19. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó leírta, a nevet fizeted, meg esetleg azt, hogy egyik másik gyártóé finomabb vagy kicsit jobban oldódik. Mint a C vitamint tabletta, amihez csak aszkorbin sav por kell (persze még pár összetevő, hogy tabletta legyen belőle), még is van aki 7-8 ezerért ad 500db 1gr-os tablettát, meg olyan is van, aki 4 ezerért 100db-t ad.
2020. jan. 19. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Ótvar undorító íz, szutyok állag. Nulla minőségbiztosítás, szlovák cég...

Ipari hulladék.

Ha ingyen adnák se kéne!

2020. febr. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!