Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem viszek be elegendő...

CrossSad kérdése:

Ha nem viszek be elegendő fehérjét, van hátránya tömegelésnél?

Figyelt kérdés

Mindennap reggelire 4 tojásrántottát eszek egy,vagy két szelet barna magvas kenyérrel, 11 óra fele zabkását forralt vízzel leöntve,amihez teszek 2 teáskanál diót + egy kanál kakaó port. 2 órakkor általában rizset valami csirkehússal,de ez nem mindig így van. 6-kor egy tányér leves,épp amilyen van,de ekkor se mindig levest,hanem amit éppen egészségesnek látok. 9 kor még megy túró.

Otthon edzek 2 kézi súlyzóval egy héten 5x. Mindennapra elvan osztva milyen testrészeket edzek:toló,húzó,láb szerint.

(1 órát)

2020. febr. 13. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:

160 cm 50kg vagy, hogy ez neked tömegelés?

Mert konkrétan nem hiszem, hogy neked egyáltalán a kalóriatöbblet megvan, de igazából abban sem vagyok biztos, hogy az edzésintenzitás megfelelő lenne.

2020. febr. 13. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval ennél sokkal többet kéne hogy egyek,pl több tojás,vagy estére is még ezek mellet menjen tojás fehérje gyanánt? Tegyük hozzá 188 cm vagyok és 70 kiló.
2020. febr. 13. 21:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg az intenzitás alatt mit éretsz? Nehéz súlyzókkal nyomom,nem kis pihe könnyüvel, viszont ismétlésekben is annyit próbálok amennyit bírok,nem pihenek,hanem végig nyomom.
2020. febr. 13. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én 2 centivel vagyok alacsonyabb, 87 kiló nincs is rajtam sok fölösleg, egy kevés a csípőmön és azért már átsejlik a hasizmom, szerintem lazán eszek kétszer annyit, mint te és még ezzel is nettóban egyenletesen fogyok.
2020. febr. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!