Normális ez ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma lábnapot tartottam a terembe. Azonban azt vettem észre, hogy a lábtolózás után miután végigcsináltam a szériákat és lepakoltam a súlyt, csillagokat láttam, megfájdult a fejem teteje, kivörösödtem és olyan rossz közérzetem lett, mint aki mindjárt összeesik. Ez az edzés során többször megismétlődött. Megijedtem, mert nagyjából 2 éve edzek és sose történt még ilyen velem. Az nem lehetett probléma, hogy túl nagy súllyal dolgoztam, hisz ezelőtt is ennyivel nyomtam.
Szerintetek mi okozhatta? És mennyire normális ez?
2020. febr. 6. 23:00
1/5 A kérdező kommentje:
18/f ha esetleg számít valamit.
2020. febr. 6. 23:02
2/5 anonim válasza:
Lélegezz nagyobbakat.
Nagy súlyos felhúzás után előfordul a szédelgés a valsalva manőver okán, lábtolózásnál nem.
3/5 anonim válasza:
Időnként velem is előfordul ilyen. Annyit tudsz tenni, hogy próbálod átvészelni, sorozatok között kicsit fetrengsz a földön. Kövi edzésen nem lesz ez.
4/5 anonim válasza:
Ha egyszeri alkalom, akkor sokféle probléma okozza, pl. folyadékhiány, kimerültség, stb, ha rendszeresen előfordul, akkor mond el orvosnak, de elég ilyesztőnek tűnik ahogy leírod. Étrended változatlan?
5/5 anonim válasza:
Fogadni mernek, h kevesebbet ettel egesz nap, mint amugy. Vagy dehidratalt voltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!