Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk/férfiak van itt olyan,...

Fiúk/férfiak van itt olyan, aki sportosan néz ki, és a bicepsze befeszítve kb 38-40 cm körül van?

Figyelt kérdés

A kérdésem azért tettem fel,mert nekem vékony, 33cm erősítettem fél évig kondiban és ugyanúgy 33cm, csak formásabb lett..

A kérdésem/illetve kérésem az lenne,hogy akinek 38-40 cm körüli a karja (ez a célom)

Az letudná írni,hogy karra milyen gyakorlatokat,milyen ismétlés számban, és mekkora súllyal végzi?

Félreértések elkerülése végett:nem fogom azokkal a súlyokat elkezdeni emelgetni amit esetleg kommentben kapok,hátha felerősödök, még ha el sem bírom.Csupán szeretném látni,hogy kb bizonyos gyakorlatokból mennyit kell még fejlődnöm súly szempontjából.19/f

2020. febr. 2. 20:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#6: A #1 és a #3-ból mond már meg nekem melyik valaszolt a kérdesre?

Egyedüll a #2 és a #5 adott ésszerű,és hasznos választ,nekik ment is zöld kéz,a többivel nem tudok semmit kezdeni,nem ezt kérdeztem.

2020. febr. 3. 15:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem a méret a lényeg.

Sem a súly.

18 évesen 45-46os volt a karom. 40kgmal csináltam francia rúddal 4x6 ismétlést.

Most 22 évesen 42cm a karom, 4x12 ismétléssel 2 db 12kgos súlyzót használok hammer curlnél.

Azt követve 2db 10kgos súlyzót 45 fokos padon.

Jóval kisebb súlyok, kisebb a méretem, mégis erősebb vagyok és mivel nem vagyok elhízva sokkal izmosabbnak is tűnök.

Csak példának írtam, hogy a súly és méret nem megfelelő mérce.

Lényegében 16 éves koromban voltam utoljára 38-40cm között, akkor is mindennap sportoltam így "sportos" voltam. Mégsem hiszem hogy az érdekelne, hogy egy 10es gimnazista milyen súlyokkal dolgozott...

2020. febr. 4. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!