Milyen szereket érdemes használni kezdő kondisként?
Sziasztok,!
Egy pár hete kezdtem konditerembe járni, mozogni egy kicsit, viszont nagyon megtetszett és elhatároztam, hogy szeretnék izmosodni. Nem kifejezettem a “kétajtós szekrény” a cél, csupán, hogy látszódjanak is az izmok.
Gondolkoztam a fehérjeporokon, kreatinon is, de nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb számomra. Elég sovány vagyok, 55 kiló és 168 centi magas. Az étkezésre már jobban odafigyelek, hogy minél többet egyek, de szeretnék ilyen szereket is szedni, hogy még rádobjon (ha nem is sokat) a kinézetemre.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy érdemes-e ilyen soványan használni ilyen szereket és ha igen, akkor pontosan mit?
Előre is köszönöm a választokat!
A tápkiegészítők (pl amiket írtál:fehérje és kreatin) nem szerek.
Kezdőként ezekre kb. semmi szükséged (de amúgy se), az 55 kilóhoz meg bőven be tudod vinni egy nap alatt rendes kajákból a 100-110 gramm fehérjét. Később már hasznos lehet a fehérjepor, mert azért könnyebbé teszi a kajálást, ki lehet vele váltani egy kisebb étkezést és ki tudod egészíteni az étrendedet (ahogy a nevében is benne van, hogy kiegészítő). Kreatinra meg végképp nincs semmi szükséged még. Elég lesz majd akkor, ha már lelassult a fejlődés (kb 3 év). Addig semmi értelme.
Valamint hiába tömöd magad tele tápkiegekkel, ha nem eszel normálisan, akkor csak kidobott pénz lesz.
sarga kapszula ebook
powerbuilder ebook
ajanlom figyelmedbe ezt a ket konyvet
Annyira szörnyű hogy a tápkieg reklámok ilyen sikeresek, hogy minden kezdőnek az első gondolata, hogy milyen port kéne venni...
Sima tápanyag, jó edzés után egy turmix, mert akkor hamar tudsz enni utána, gyors és egyszerű, de ha ezt nem használod ki akkor olyan mintha ettel volna egy 100g csirkemellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!