Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Prohormon 16 évesen?

Prohormon 16 évesen?

Figyelt kérdés
Tudom, sok helyen írjak, hogy egy gyengebb kúra többet ér, kiszámíthatatlanabb egyes szteroidknal, de akkor is kíváncsi vagyok, hozhat e valami erőt, izom tömeget. Lassan 2 éve edzek, sok van még bennem, de biztos Ti is voltatok fiatalok :D egyébként tudom mérlegelni a dolgokat, és később komolyabban szeretnék foglalkozni a testepitessel.

2020. jan. 10. 10:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az oldalon a termek ala azt írták, hogy abszolút nincs negatív mellekhatasa, bar nem tudom lehete hinni nekik. Nem hiszem hogy az összes készítmény ugyan olyan hatású, de ha raneznel esetleg, es leírnád mit gondolsz róla? Nem reklamozas, de a razordrol nevu termeket kezdtem el szedni.
2020. jan. 11. 18:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Illetve azt írja, hogy nem tud ösztrogénné alakulni a szervezetben
2020. jan. 11. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt is írja, hogy Ez a termék 18 évnél idősebbek számára ajánlott.

A termék nem is fog ösztrogénné alakulni, csak a tesztó maga.

2020. jan. 11. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Az a jó a tesztoszteron kívülről történő bevitelében, hogy jó eséllyel pont olyan hatásos lesz nálad, mint ha csapvizet ittál volna, de van egy minimális (tényleg minimális) esély rá, hogy a szervezeted rosszul reagál rá, és leáll a természetes tesztoszteron termelésed.

Tehát ha szerencsés vagy, nagyon sok pénzt dobtál ki a semmire, ha peches, akkor kvázi egy férfi testbe zárt nővé válhatsz.

Ha ennyi feles pénzed van, küld el nekem, én adok neked varázsporral (mondjuk citromlével) kevert vizet. Ugyanúgy nem lesz hatása, de legalább kockázata sincs.

2020. jan. 12. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te honnan szedted össze a 73% odat? Vagy minek szólsz bele dolgokba, amikhez nem értesz? Milyen külső hormon? Szó sincs külső hormonról a kérdésben. Nem fog leállni a hormontermelésed, nem lesz abszolút semmi hatása.
2020. jan. 13. 16:14
 16/16 anonim ***** válasza:
lett valami érdemleges hatása kérdező?
2020. máj. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!