Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stillmass fehérjében nem...

Stillmass fehérjében nem fogok csalódni? 3kg- 7290 ft

Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 12:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Annyira nem lehet rossz, ugye? Vagy azért ilyen olcsó mert a minősége nem a legjobb?
2020. jan. 9. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ez egy kieg, a fejlődésed az étrend határozza meg. Fehérjénél szempont: koncentrátum/izolátum, összetétel, ha allergiás vagy vmire, akkor az. Na meg az íze sem árt, ha finom, bár erre sokan azt mondják nem azért iszod... Ne foglalkozz sokat a dologgal, meg az edzés utáni turmixba legyen szénhidrát is.
2020. jan. 9. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem.

Vékony vagyok, most kezdtem el edzeni keményen, tényleg.

Eszek rendesen, de úgy érzem ez a kiegészítés is kell. Az íz talán nem zavar, csak hogy azért minőségi legyen, ne legyen bajom tőle, Gondolom azért néha bevizsgálják a terméket. Árban tényleg jó lenne ennyi mennyiségért.

2020. jan. 9. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez koncentrátum, ami 70%-os.

Előbbi mondatomból mindkét értéket érdemes átgondolni. :D

Vannak előnyei is a koncentrátumnak, de egyrészt kissé zsíros (kalória szempontjából, csak 50% körül van fehérjéből) másrészt ha van releváns(laktóz, tej) allergiád akkor a koncentrátum kockázatosabb, mint esetleg egy izolátum.

2020. jan. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!