Elterelheti elég sokminden a figyelmet... viszont van egy nagyon hasznos dolog ami talán a leghasznosabb kiegészítő edzéshez, mióta használim, azóta az edzések 99%-a nem marad el... tenyleg csak nagyon nagyon indokolt esetben... ez pedig a megbízható edzőtárs akivel motiváljátok egymást, és akkor is berugdal a terembe, ha epp neked nincs kedved... meg persze fordítva... én mázlista vagyok, mert ez a közvetlen szomszédom és szerencsére egy elég erőszakos srác, nem lehet neki nagyon nemet mondani.
Hétfőn, szerdán, pénteken 16:00tól 17:30ig edzünk, ha a fene fenéteszik akkor is.
2020. jan. 9. 11:35
2/6 anonim válasza:
Húsz évemből az első 4hónapot töltöttem el teremben.:-)
Rühellem a termeket,és a divatbohócokat,plusz hogy várnom kell valamire.
De ez én vagyok.Nem kell inspiráció,és elég aszkétatudatos vagyok.Nem kell az a plussz,amit a terem ad.De sokan nem ilyenek.Az előttem irónak is igaza van,ha nincs kedved,akkor jobb a terem, jol jön egy haver stb..
2020. jan. 9. 11:47
3/6 AnonimAthlet válasza:
Én is itthon edzek. Van jó pár rúd, egykezes ék, meg kB 250 kg súly, fekpad stb.
Teljesen egyedül edzek évek óta, nekem ez sokkal jobb mint Konditerembe járni.
2020. jan. 9. 12:49
4/6 anonim válasza:
Otthon nagyon nehéz fegyelmezettbek és konzisztensbek lenni, még akkor is, ha egyedül élsz.
2020. jan. 9. 12:51
5/6 anonim válasza:
En is otthon edzek. Nem élek ennek a sportnak, így igazából csak azert csinalom hogy egy kicsit sportosabb kinézetem legyen, ne mondjak ram hogy tapos vagyok. Van egy erokeretem rengeteg sulyom, padom, huzodzkodo, tolodzkodo. Nekem ennel tobb nem kell. Nálunk a terem munkaidő utan gyakorlatilag maxon van 3-tol zarasig + nincs kedvem varni masokra. Igy fogom es 1 óra alatt siman letudom az edzest. Persze ez emberfuggo, valakit motival az edzoterem de én sokkal jobban erzem magam ha egyedul vagyok es nem nez senki. Tudok fejeket vagni, hangot adni ha ugy van :D Egy edzotars tenyleg jo lenne, de mivel keves helyem van ketten mar eleg kényelmetlen lenne az edzes. Szerintem ha nem testepitonek keszulsz, akkor egy ilyen otthoni "teremmel" is boven el leszel, de ezzel is messze lehet jutni ha komolyan veszed. Alapgyakorlatokat tudod csinalni, amik naturalon a legfontosabbak + melle mehet par kiegészítő + huzodzkodas, tolodzkodas. Nem hinnem, hogy ennel tobbre van szuksege egy hobbi sportolonak. Ami kell: erokeret, pad, tolodzkodo, huzodzkodo, ketkezes rud, szerelheto egykezesek. Plusz igy ha abbahagyod valami okbol kifolyolag akkor se uszik el a berlet penzed + ha ugy alakul akar el is adhatod annyiert amennyiert vetted (en aron alul vettem szinte mindent).
2020. jan. 9. 13:24
6/6 anonim válasza:
Persze hogy lehet edzeni otthon is. A kérdés, hogy mi a célod az edzéssel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!