12# Utolsónak igaza van, csak csúnyán írta le.
Az átlag 16 éveshez képest rettenetesen jó, a rendszeresen konditerembe járó 16 éveshez képest is egész jó.
... de nem az akitől bárki is elájulna így az egó picit sok a reakcióid alapján.
Pl.: 16 évesen kb én is ekkora voltam, egy komolyabban sportoló osztálytársam akkoriban sokkal nagyobb volt ennél, aki kajakos élsportolóvolt, de köze nem volt a testépítéshez.
(Ha akarod priviben képet is küldök)
Viszont szép munka, gratuálok, erős is vagy az egyik kommented alapján és nagyon szépen alakulnak a dolgok.

Nagyon jó forma, a gyúrósak körében is.
Ennyi idősen csak álmodoznak az ilyen formáról sztem

Nem rossz, ez tény, de a melled és a mellkörtérfogatod le van maradva. A 101 cm az nem számít jónak (a 110 sem...). Nekem ennyi idősen 113 cm volt a mellbőségem, de az sem volt valami nagy szám ... Mondjuk nekem a vízilabdázás miatt elég jó mellizmaim vannak
Comb jó, vádli gyenge. Testzsír relatíve magas
A helyedben a tüdő térfogatomat is megpróbálnám feljebb pumpálni
Viszont a korodhoz képest csak gratulálni tudok! Csak így tovább! Ennyi idősen tuti irigyeltelek volna.

Jó az izomtömeg. Ebben a pózban ha ráfeszítesz a melledre "lelapulhat", így kicsit elvan talán néhány válasz túlozva. De valóban ilyen karhoz és vállhoz teltebb mellizom kell, főleg a felső részre kell még edzés. Na meg a has.
De egyébként szép eredmény, gratula hozzá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!