Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó forma 16évesen?

Jó forma 16évesen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2020. jan. 8. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Egy nem sportoló, fejletlen kisfiúhoz viszonyítva egész okés, de a jótól messze van
2020. jan. 8. 19:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Meg persze hozzád képest is jó utolsó igaz? :DD
2020. jan. 8. 19:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12# Utolsónak igaza van, csak csúnyán írta le.

Az átlag 16 éveshez képest rettenetesen jó, a rendszeresen konditerembe járó 16 éveshez képest is egész jó.

... de nem az akitől bárki is elájulna így az egó picit sok a reakcióid alapján.

Pl.: 16 évesen kb én is ekkora voltam, egy komolyabban sportoló osztálytársam akkoriban sokkal nagyobb volt ennél, aki kajakos élsportolóvolt, de köze nem volt a testépítéshez.

(Ha akarod priviben képet is küldök)

Viszont szép munka, gratuálok, erős is vagy az egyik kommented alapján és nagyon szépen alakulnak a dolgok.

2020. jan. 8. 20:50
 14/20 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon jó forma, a gyúrósak körében is.

Ennyi idősen csak álmodoznak az ilyen formáról sztem

2020. jan. 8. 22:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! A 11es még üzenetebe annyit üzent nekem, hogy ne vergődjek, különben szájba rúd :D Az inteligencia Lazy Lover haverunknak is megvan azért. Egyébként tudom kicsit egós vagyok, de a kritikát elfogadom, és köszönöm is, csak az ilyen köc*ög embereket akik így fogalmaznak azokat nem szeretem.
2020. jan. 8. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Igazából önbizalomhiányos vagy. Sokadik ilyen kérdésed már, ahol veléményt kérsz magadról, és bármilyen kritikát kapszt, azt nem tűröd. Sértésnek veszed és elkezdesz ebben az egoista stílusban támadni, amivel csak azt éred el, hogy még kritikusabbak lesznek veled az emberek, és megtalálnak benned minden hibát, amit te a szívedre is veszel. Érdemes lenne elmenni egy pszichológushoz kezdésnek.
2020. jan. 9. 00:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, ez tény, de a melled és a mellkörtérfogatod le van maradva. A 101 cm az nem számít jónak (a 110 sem...). Nekem ennyi idősen 113 cm volt a mellbőségem, de az sem volt valami nagy szám ... Mondjuk nekem a vízilabdázás miatt elég jó mellizmaim vannak

Comb jó, vádli gyenge. Testzsír relatíve magas

A helyedben a tüdő térfogatomat is megpróbálnám feljebb pumpálni

Viszont a korodhoz képest csak gratulálni tudok! Csak így tovább! Ennyi idősen tuti irigyeltelek volna.

2020. jan. 9. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

Jó az izomtömeg. Ebben a pózban ha ráfeszítesz a melledre "lelapulhat", így kicsit elvan talán néhány válasz túlozva. De valóban ilyen karhoz és vállhoz teltebb mellizom kell, főleg a felső részre kell még edzés. Na meg a has.

De egyébként szép eredmény, gratula hozzá.

2020. jan. 9. 13:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát na, nem bírok mit csinálni a mellel, ilyen a genetikám.
2020. jan. 9. 17:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó lesz az, csak próbálj ki több dolgot. Jó a genetikád az izmosodáshoz, mindebkinek van testrésze amit jobban meg kell dolgozni... Másnak lehet ilyen háta nem lenne soha:)
2020. jan. 10. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!