Manapság miért vádolnak meg mindenkit szteroid használattal?
Figyelt kérdés
Ronnie Colemannél biztos ment valami, de egy Jay Cutler szintet sok éves, kitartó munkával simán elérhet akárki naturálon.2020. jan. 4. 14:46
3/9 anonim válasza:
Teljesen jogos a kérdés... én se értem romszárazon 67-es felkarom van, csíkos a seggem,és mindenki azt mondja koxolok,pedig csak a jumbo és a kreatin megy, jó igaz abból dupla adag...
4/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Szerintem azért vádolnak téged is a 67-es kar miatt, mert nem ismerik a kitartó munkát és fegyelmezettséget, amit tanúsítani kéne ehhez a sporthoz. Ilyenkor jön a kox, meg a genetika emlegetése, mert nem tudják feldolgozni, hogy a másik mindent megtesz a céljaiért. Mond meg a sok hülyének, hogy a te formádhoz több kell a szteroidozásnál, kemény férfimunka, nem bohóckodás heti néhányszor a teremben! A multivitamin meg a kaja nem kox, azt is mond meg nekik!
5/9 anonim válasza:
Nyugi, téged nem fognak megvádolni ezzel kérdező. Gondolom a sok troll kérdés kiírása mellett nincs időd edzeni.
6/9 anonim válasza:
Jajj hihetetlen számomra hogy valakinek annyira unalmas legyen az élete, hogy a legjobb szórakozása a gyakori kérdéseken trollkodni...
7/9 anonim válasza:
Legfurcsább, hogy iskola időben nincs ennyi trollkérdés. Furcsa összefüggés 🤔
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
A legnagyobb baj hogy a konditermekbe a pasik 80 %a koxol, és nagy része csak hobbigyúrós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!