Melyik fehérjét válasszam?
Vagy
Tejsavo fehérjéket nem tudom megemészteni, laktozmenteset sem. Ilyen esetben a vegán vagy a marha fehérje a jobb? Miért?
Ezeket lányok is fogyaszthatják?
Nekem egészen más véleményem van a bioteches vegán fehérjékről.. Szerintem iszonyúan rossz. Homokos hányáshoz tudnám leginkább hasonlítani.
Próbáld inkább a marhát!
Bár nem vagyok szakértp meg semmi,de ugy halottam h magában a rizsfehérje nem ér sokat mert nem teljes az aminosavprofilja, ezért keverik borsofehérjével. Szoval ha a vegán lesz, biztos h valami keveréket választok.
Bár a marha nekem is jobbnak tünik, ráadásul szójamentes is.
Megkostoltam a vegánt, nem volt töle semmi bajom, de nekem sem akart feloldodni, homokosan kellett meginnom ráadásul szörnyű ize volt.
Semelyiket, ezek feldolgozott etelek es szilard etelbol siman be lehet vinni amennyire szukseged van, ezaltal csak penzkidobas a feherje. Amugy ha 2 kozul kell valasztani akkor mindig a szilard kaja lesz a gyoztes.
En regebben szedtem feherjet, de semmi valtozast nem tapasztaltam, viszont mikor rendbe raktam az etrendemet vagy eppen sz*r volt, na akkor lehetett erezni a kulonbseget.
Felolem vehetsz feherjet, csak gondoltam leirom hogy felesleges es penzkidobas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!