Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A komoly testépítés ilyen...

A komoly testépítés ilyen magas színvonallal jár?

Figyelt kérdés

Nem azokról beszélek, akik semmi formát nem mutatnak fel, hiába járnak le évek óta a terembe.

Hanem akik ténylek a nagyok közé tartoznak méretben.

Legjobb prémium csajok, tökéletes test (természetesen "kiegészítőkkel"), legújabb bömös (az sem baj, ha hitelre, ha van miből fizetni, akkor mi a gond).

Óra úgy kb. 1-2 milliós, öltöny luxus természetesen méretre szabva.

Nyáron a strand (prémium, nem a szabadstrand) középpontja lenni.

2019. dec. 12. 13:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

“ Ilyen a magyar. Csak leszólni tudja azt, aki elért valamit, nemhogy követné. Vicc.”

Na mesélj, mit értél el, amire jogosan vagy büszke és amit követnünk kellene. Kiváncsi vagyok.

2019. dec. 12. 18:39
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"#15 hát rajtad nem látszik, hogy foglalkoztál volna valaha önfejlesztéssel"

És ezt sikerült egyetlen mondatból leszűrni... ok.

2019. dec. 12. 18:43
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2019. dec. 12. 18:50
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Pontozzatok le, de soha nem erdekeltek kicsit sem a markas autok, orak, ruhak, semmi ilyen. Vannak markas ruhaim, mert muszaj, de utalom oket, egy melegito szettnel kenyelmesebb nincs. Aki pedig azt hiszi ilyen szaroktol lesz elit, az egyaltalan nem az, csak annak akarja mutatni magat. Az elitnek a gondolkodasa sem ilyen. Inkabb elkoltom azt a penzt a fejlodesemre.
2019. dec. 12. 20:31
 25/30 anonim ***** válasza:
74%
Na erre nem számítottam tőled. Most azért egy kicsit csalódtam benned Koslayer :(
2019. dec. 12. 21:18
 26/30 A kérdező kommentje:

Itt már mindenkiben csalódik az ember. Koslayer sokat mondtál már magadról itt, de úgy tűnik, te is csak a szájalás mestere vagy. Így edzel profikat, úgy edzel csak versenyfelkészülésre személyeket.

Egy ilyen kaliberű edzőnek adni kell az imidzsére, mert különben ki megy hozzá?

Nekem az a minimum, hogy azt a testet, amit elértem sok-sok év alatt, és magazinfotózásra is kimernék állni, legalább egy inget, zakót és farmert felveszek, majd az öltözőben átöltözöm.

2019. dec. 12. 21:22
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Igy is boven van eleg edzettem, szoval lazan megtehetem, hogy ne puccoskodjak😉 raadasul van olyan is, aki tobbet keres egy ev alatt, mint Te vagy en 10 alatt.
2019. dec. 13. 06:30
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
A felszínes, magamutogató, üres emberek költenek hasonló dolgokra. Az igazán értékes, és gazdag emberek nem kérkednek a vagyonukkal. Nem is látod rajtuk.
2019. dec. 13. 09:41
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

magas színvonal? a 12 éves kisfiú értelmi szintjén megragadt, inkompetens szrokat érted? xDDDDDDDDDDD majd találkozol velük a dialízis centerben egy bő 20-30 év múlva. vicces lesz látni a sok degeneráltat a 3 naponta történő művese kezeléseken....:'))))

meg a prémium barátnőiket is, akik majd 10 évente járnak kicserélni az implantokat a sebészorvoshoz - akik altatás után a csajon röhögnek, hogy mekkora balfsz. true story

a magas színvonal, amúgy mit is jelent nálatok? a lupa meg a sound?

2019. dec. 27. 20:27
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
11: Pénzes prolik. Rendes ember varratja az öltönyt. Se ízlés, se műveltség.
2019. dec. 31. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!