A komoly testépítés ilyen magas színvonallal jár?
Nem azokról beszélek, akik semmi formát nem mutatnak fel, hiába járnak le évek óta a terembe.
Hanem akik ténylek a nagyok közé tartoznak méretben.
Legjobb prémium csajok, tökéletes test (természetesen "kiegészítőkkel"), legújabb bömös (az sem baj, ha hitelre, ha van miből fizetni, akkor mi a gond).
Óra úgy kb. 1-2 milliós, öltöny luxus természetesen méretre szabva.
Nyáron a strand (prémium, nem a szabadstrand) középpontja lenni.
Már, hogy ne lennél elit? Pár elit példa
- Dr Gödény György(gyógyszerész,saját patikahálózata van)
- Csuhai János(konditermek tulaja, éttermek,szórakozóhelyek, nagyon sikeres)
- Kathi Béla(szintén konditerem halózat tulaja, Nagy villában lakik,Audi A8-asa van,Philipe Plein ruhákba jár(nézd meg milyenek és mennyi))
Sorolhatnám estig...
Kérdező! Az önfejlesztő könyveket nagyon adom!
De ezeknek a surmóknak mondhatod, olyan ez mint galambbal sakkozni...
11:
Nyilván minden hobbiból, sportból találsz szellemi elitet, mondjuk az említett urakról nem tudom elképzelni azt a kivagyi lakótelepi proli stílust, amit az első meg a kérdező előadott.
Kedves 5-ös. Nő vagyok, szóval nem is értem, miért akarnám, hogy ilyen kaliberű nő szóba álljon velem... hála istennek, nem vagyok leszbikus. Puscsi. ;)
2-es voltam.
"Ilyen a magyar. Csak leszólni tudja azt, aki elért valamit, nemhogy követné. Vicc."
Most ki szólt le olyat, aki elért valamit? Amiket leírtál, illetve amiket az első válaszoló leírt, tipikus proli értékrend, így képzelitek el a gazdagokat, közben a 20 éves Németországból behozott "prémium" tdi-vel csapattok a lakótelepen, teszitek az agyatokat a kiscsajoknak, melegítőben, fuksszal a nyakatokban veritek a melleteket, kondizni jártok, de több rajtatok a zsír, mint az izom, és még 35 évesen is anyucinál laktok, ha pedig hirtelen pénzhez jutnátok, pár hét alatt elszórnátok, mert olyan mint pénzügyi kultúra, ismeretlen számotokra. Legalábbis ez a típus ír ilyeneket, a 33%-os által említett gyógyszerlánc tulajdonostól nem valószínű, hogy ilyeneket hallanátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!