Czibók Laci szerint a fehérje por rákot okoz. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Czibók László testépítő azt nyilatkozta régebben, hogy a fehérjeporoktól, kreatinoktól rákos leszel.
Ő azért ki csapva mint az ólomajtó. Igaza lehet a témában. Szerintetek?
2019. nov. 29. 13:20
2/18 anonim válasza:
Hat nezzel ra... amugy meg mindenki foglalkozzon a sajat dolgaval
3/18 anonim válasza:
Soha nem mondott ilyet, troll kérdés, etessétek a trollt.
4/18 anonim válasza:
Nem tudom hogy mondott e ilyet, de én azon a véleményen vagyok hogy az is egy tápszer, nem vinném túlzásba. Lehet hogy van összefüggés.
5/18 MadSeal válasza:
Nem mondott ilyet, hisz a konyhája is tele van tápkieges cuccokkal. Egyébként a fehèrjeport ajánlják az onkológusok is, a kreatin meg támogatja a rákölő sejteket.
6/18 anonim válasza:
Nem mondtam ilyet!!
Üdv,
Czibók L
7/18 anonim válasza:
Nem vagyok testépítő!
Üdv,
Czibók L
8/18 anonim válasza:
Ne írkáljatok már a nevembe, nevetségesek vagyok, ezért tart itt M.O labdarúgás, és a sok hülye még ki is megy a magyar válogatott meccseire.
Üdv,
Czibók L
9/18 anonim válasza:
Nem mondtam ilyet. Azt mondtam, hogy merevedési gondjaim vannak a tápkiegészítőktől.
Üdv,
Czibók L.
10/18 anonim válasza:
A tápkiegészítő hasznos s az íze sem rossz,vedd meg bátran,ne habozz!
C.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!