Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes ehez hasoló húzódszkod...

Érdemes ehez hasoló húzódszkodó állvány fekpaddal-t beszerezni?

Figyelt kérdés

Akár erre a termékre is gondolhatunk.

Mennyire lehet strapabíró?

Teljesen kezdőként lépnék bele a "testépítés" világába. Később ha nagyobb súlyokra van szükség természetesen beszereznék egy normális fekpadot.

A húzódszkodó rész is nagyon felcsigázta az érdeklődésemet. (Nem szeretném a lakásban szétfúrkálni a falakat és kert sajnos nincs.)

2019. nov. 28. 20:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Upsz a link lemaradt [link]
2019. nov. 28. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem rossz az eszköz, annyit megjegyeznék, hogy számomra túl helyigényes lenne, meg a tolódzkodást 2 szék közt v korlátnál nemtudod megoldani? Fekvőtámasz emelőt vehetsz külön is, vagy beteszel pár vastag könyvet a kezeid alá. Szerintem picit túl sokat fizetnél ahhoz képest, mint amit csinálhatsz ezen. Ezekkel a gyakorlatokkal lehet előrébb jutni, de akik már bennevannak egy ideje a sportba, azok fekvőt pl max durrantani használnak, vagy edzés végén szuperszettben, tolódzkodáshoz meg súlyövvel nagy súlyt akasztanak magukra.

Meg hol laksz? Nincs a közelben ilyen kültéri edző cucc, v játszótér, ahol tudnád tolni ezeket?

2019. nov. 28. 22:48
 3/12 subrette ***** válasza:
100%
Nekünk van itthon, csak külön van a fekvenyomó pad és a húzódzkodó állvány. Jó, hogy alapgyakorlatokat itthon is tudunk csinálni, amikor esős idő van és nem kellemes szabadtéri kondaparkba menni.
2019. nov. 29. 03:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kulon vennek a helyedben egy padot ebayrol kb 20 ezer + 30-40 korul mar tok jo guggolo allvanyokat lehet venni, ami hobbi felhasznalasra tokeleteas. jofogason is erdemes nezelodni! Huzodzkodobol meg lehet venni plafonra szerelhetot, vagy csak sima ajtotokba szerelhetot.
2019. nov. 29. 12:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

pont tegnap szereltem össze egy ilyet otthon (fekpad nélkül, az külön van), annyira boldog vagyok vele. valóban, ahogy előttem mondták, kényelmességi okokból, ha van helyed, tökéletes.

nekem azért is, mert mindenképp el akarom érni, hogy meg tudjak csinálni pár húzódzkodást (nő vagyok), így gyakrabban fogom gyakorolni, és a rávezető bénázásért nem kell sehova elmennem.

2019. nov. 30. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egy erőkeretet vennék, és egy padot külön.
2019. dec. 11. 08:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezek a vackok kb 1mm -nél is vékonyabb alu, ritkán acél zártszelvényből készülnek...

Altalában pont annyit bírnqk, amennyi rá van írva a papírjára...

Tehát ha a max terhelése 100kg, akkor nagyobb terhelést tudsz adni egy saját testsúlyos edzéssel... mint ezzel a gagyi szarral, amire kiadsz egy éves terembérlet árat...

2019. dec. 23. 12:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzért nagyon gagyi ez az eszköz.

Keress meg valakit aki tud hegeszteni és gyártasd le vele.

Vagy vegyél használtan régebbi eszközt.

Sajnos személyes tapasztalat (rokonok vásároltak több ilyen fekpadot stb) mind silány minőségű.

Vékony anyagvastagság a legnagyobb probléma.

Pl te vagy 100 kg és akarsz plusz súllyal húzódzkodni akkor széttörik a gép.

2019. dec. 23. 14:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Na szóval, megfogadtam amit tanácsoltatok és közben kiderült, hogy személyesen is megcsodálhatom (egyik ismerősömnek volt ilyen) ezt a terméket... és tényleg nem éppen bizalomkeltő.

Végülis egy állítható fekpad + rudtartó állvány mellett döntöttem (tök jó mert gugolásnál is használható). A húzódszkodó pedig egy ajtótokra akasztható lett.

Kicsit többe jöttem ki de szerintem megérte.

Utólag is boldog karácsonyt és boldog új évet előre! :)

2019. dec. 27. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól döntöttél!
2019. dec. 27. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!