Van értelme úgy edzőterembe járni, ha nem ez az "életstílusom"?
Akik igazán komolyan veszik, nekik megvan, hogy hány óra hány perckor hány gramm micsodát esznek. És akkor akörül forog a napjuk, hogy meg legyen főzve holnapra, ma betartsák az étrendet, edzésre is eljussanak, ami után megisszák a protein shaket.
Azt tudom, hogy ilyen szintű kitartás a minimum ahhoz, hogy valaki komoly eredményeket elérjen, és az átlagtól jócskán eltérő izomzata legyen. De a kérdés, hogy van-e szerintetek értelme "csak" edzeni annak örömére, hogy sportoljon valamit az ember, és esetleg hogy a strandon vállalható testalkata legyen?
Szerintem abszolút összehozható vállalható testalkat. Persze a genetikád is kérdés...
Meg azért valamennyi tápanyagot be kell juttatni a szervezetbe, de ha értelmesen étkezel, akkor jönni fog valamennyi izom.
Hogy értsd miről beszélek, szerintem egy ilyen izomtömeget összelehet hozni, akkor is ha az ember csam "eszik amit talál"...szerintem.
Nincs más sportra lehetőséged?
Őszintén. Ha nem vagy ilyen zakkat megszállott mint a hű de kemény hardcore gyúrósok akkor nem túl élvezetes egy sport ez. Sőt. Dög unalmas, ingerszegény. Plusz ezekkel a iq betyárokkal kell egy légtérben lennie az embernek. Az meg minden csak nem felemelő.
Persze. Amirol te beszelsz az versenysport. Nagyon sok hobbi gyuros van akik lejarnak edzeni es ha kiszamolod a makrokat a celodnak megfeleloen es ugy eszel szep eredmenyeket lehet elerni. En pl. Megestem a reggeli zabpelyhemet feherjevel. Majd ebedre es delutan mehet csirke marha hal pulyka, es rizs, krumpli edeskrumpli, kuszkusz bulgur stb. Es ezek kombinacioja.
A tizedekre kiszamolt etelek es idopontok csak versenysportban fontos.
De persze viszonylag tudatosan kell csinalni hogy eredmenyt is elerj.
Nekem igy sikerult szerintem viszonylag jo format elerni, de persze az ember sosem elegedett...
Köszönöm a válaszokat!
#4 Egyedül tudnék csak sportolni. Milyen más lehetőség van? Úszás mondjuk. Az izgalmasabb?
Igen van. Van értelme.
Sok pozitív hatása van. Ha "csak" úgy csinálod is.
Jó az úszás! Igazából úszás, bringa, futás. Ezek a legjobb sportok. Nem kell mind a hármat nyomni. Amelyik tetszik, vagy hol ezt, hol azt. Nem unod meg.
Hidd el, ha ez a kérdés megfogalmazódott benned akkor nem fogod jól érezni magad a konditeremben. Azok akiknek ez egy életstílus azok sokszor problémás emberek. Önértékelési zavar, alacsony intelligencia stb. Ők azok akik a konditermi edzésben az önmegvalósítás lehetőségét látják.
Nézz végig csak itt a kérdéseken...
Percre pontosan nem azok esznek és élnek rizs-csirkén, akik komolyan veszik, hanem az elvakult hülyék, akiknek nincs életük a gyúrás mellett, ráadásul teljesen feleslegesen. Ugyanúgy működik hobbi szinten a flexible dieting, de még profi szinten is, ha nem versenyfelkészülésed van.
Edzés terén meg csinálj heti 3 teljes testedzést hst módszer alapján, és így akkor sincs baj, ha kimarad egy nap, a 4 pihenőnapból bőven be tudod pótolni.
Hobbi szinten tökéletesen működik ez is, és életed is van mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!