Fiúk! Külsőleg ez a nő sok vagy szép? Feleségül vennétek ilyen izmos nőt?
Figyelt kérdés
Tudom nemcsak a külső számít, de ha belső tulajdonságai pozítívak lennének leélnétek vele az életeteket?
2019. nov. 17. 21:09
11/18 anonim válasza:
Ha feltetelezem, hogy az izomtomeg miatt ekkora, ami lapul a zsir alatt, akkor sem tetszik, mivel ha egy picit meghizik mar egyenesen kover no latszatat fogja kelteni. De nem valoszinu, ahogy mar elottem is leirtak.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) olyan jó olvasni hogy mennyire nem vagyunk egyformák és ezzel semmi baj nincs. Kinek mi tetszik. De pont ettől szép az élet :)
2019. nov. 18. 11:01
13/18 anonim válasza:
Az aránytalanul nagy comb és fenék kombós csajokról mindig egy kentaur jut eszemben, van egy emberi felsőteste, meg egy izmos ló alsóteste :D
14/18 A kérdező kommentje:
:D :D :D
2019. nov. 18. 12:26
15/18 anonim válasza:
Jobban elnézgetve a képeit is alapból erősen photoshop gyanúsak a képei. Meg sokszor látszik, hogy direkt beállított képek azért, hogy előnyösebb hatást keltsen.
17/18 anonim válasza:
Nagy a valaga, a többi nem rossz.
18/18 anonim válasza:
Én fétis szinten vonzódom az izmos, vastag combú, vádlijú, nagy seggű, de nőies, természetes nőkhöz. Ez a nő szerintem szilikontól és szteroidoktól ilyen, valószínűleg a lájkvadászaton túl semmi nem érdekli, és ránézésre elég buta lehet, feleségnek nem kéne. De a valódi, sporttól izmos nők elveszik az eszemet. A vékonyak teljesen hidegen hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!