Teremben nincs fűtés, gáz ha télikabátban és mamuszban edzek?
2019. nov. 16. 07:33
1/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de mínuszban kint van aki rövidgatyába fut.
Ne kényeskedj már.
3/10 anonim válasza:
Miért nem mész inkább vmi rendes terembe?
4/10 anonim válasza:
ha ténlyeg minusz van és nem kamu kérdés, akkor abba edzel, amiben szeretnél, amiben jól érzed magad. Legalábbis én ezt tenném.
5/10 anonim válasza:
esetleg a mamuszt kicsit túlzásnak érzem, abban nem tudnék felhúzni, vagy guggolni normálisan.
6/10 anonim válasza:
Egy kemény edzés és nem fogsz fázni atlétában sem... én streetworkout ozom, ilyenkor télen is atlétában -félmeztelen toljuk az edzőtársaimmal és nincs időnk fázni edzés közben.
7/10 anonim válasza:
Más kérdés, hogy milyen egészségügyi mellékhatásai lesznek már rövidtávon is.
8/10 anonim válasza:
4 éve így toljuk, az egyik legjelentősebb egészségügyi mellékhatása az, hogy semmi bajom nem volt 4 éve...
de tényleg, még egy nyavajás nátha se.
10/10 anonim válasza:
egy darabig,aztán elkezdesz izzadni mint az állat. ráadásul hamarabb kifáradsz. szerintem ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!