Kathi Béla, Kökény Béla és az ilyen híresebb magyar testépítők milyen teljesítményfokozószereket használnak versenyfelkészülésnél, hogy ilyen nagy izomtomeggel+szárazsággal tudjanak színpadra lépni?
Mik ezeknek a szereknek a nevei?
Áll tőle még a kukiuk?
Illegálisak-e?
Nem tudom pontosan, mit használnak, de túlvannak a naturál szinten az egyértelmű.
Maga az hogy használja nem illegális, forgalomba hozni, árulni, nagy mennyiséget birtokolni viszont az, és büntethető.
"Túl vannak a naturál határon"
TÉÉÉNYLEG? 😀😀 sosem gondoltam volna. Micsoda meglátás. 😂
Hgh es inzulin most a meno,es a divat
Attol ilyen izmos majmok
Biztos forrásból tudom hogy ezeknek az említett embereknek a szervezete eléggé megvan viselve
Ment a nővi+tesztó meg az inzulin! Ezek nem érik meg a nyugdíjat az 100
Értem, nem degradálni akartalak evvel, és nem neked anyáztam.
De nem tudom elolvastad-e a válaszokat, ő kezdett először magyarázni nekem, pedig ez szerintem nem dolga egy másik válaszolónak. Ha haszontalannak találja, tolja rá a piros kezet, ha olyat írtam szerinte, ami nem állja meg a helyét, akkor pedig nyugodtan lehet érvelni, de a pökhendi gúnyolódást én megvetem, és erre nekem meg ilyen stílusom lesz. Gratulálj az övéhez, ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!