Elég a napi bevitelem izom növeléshez?
Figyelt kérdés
184 centi 84 kilo vagyok , napi 45 perc vagy 1 óra kondi+ (fizikaimunka)
Fehérje 140
Zsír 97
Szénhidrát 278
Kalória 2500
Ha valakit tényleg érdekel és segítene annak el tudom küldeni pontosan a napi étkezést . Mert van benne lenolaj stb .
2019. nov. 11. 19:35
1/5 Lazy Lover válasza:
Kevés nagyon Google alapismeretek olvasd el
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz
2019. nov. 11. 20:15
3/5 anonim válasza:
szerintem ennél több fog kelleni (3500 körül minimum tippelek)
4/5 anonim válasza:
Függ a genetikától, a fent említett fizikai munka típusától, de ez elég kevés lesz. Összevetésként nekem ennyi kell irodai munka + 0 edzés mellett ahhoz, hogy ne veszítsek a súlyomból. Tehát én minimum 4,5-5 ezer kalóriával edzettem annak idején, igaz, én inkább a vastagságot + erőt tartom szépnek és elfogadhatónak magamon, szóval inkább ne engem kövess és ne zabálj ennyit, ha nem ez a célod :D Sok szerencsét és jó edzést (vagy inkább kajálást?)!
5/5 anonim válasza:
Meg 1000 kcla kene igyal 2 adag zold jumbot / nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!