Van abban ráció, hogyha valaki azért nem guggol, mert túl magas?
Én 197 cm vagyok és guggolok.
79 kilóról kezdtem a testépítést, most 93-95 kg körül vagyok 1,5 év után. Az első két hónapban nem guggoltam, amikor a kezdő átmozgató edzéstervet csináltam, de azóta guggolok rendesen, a hagyományos módon.
194 vagyok és pont ma szériáztam 235tel
ez csak egy bs kifogás
azt ne mondd hogy szerinted lehetetlen natúrban 107 kilósan (194cmhez mit vársz?) 4x4-et guggolni 235tel
Ez önmagában csak egy kifogás. Ha bizonyos mozgásszervi megbetegedés vagy rendellenesség az oka, akkor oké. Viszont ezek nincsenek közvetlenül összefüggésben a magassággal. Én kosárlabdáztam régebben, volt a csapatban pár tag 210 fölött. Ők is guggoltak, nem nagy súllyal (80-100kg) de guggoltak. Nyilván létezik az a magasság ahol nem ajánlott ilyen jellegű terhelés, de az inkább valahol 230 fölött kezdődik, nem 195 cm.
Nem lehetetlen a 235-ös 4 ismétlés natúrban, hogy ha az normális, teljes tartományos guggolás ekkora magassággal, zseniálisan jó eredmény és bitang erős vagy. (Y)
Ha meg 170 lenne, akkor meg azért nem guggolna, mert túl alacsony.
Ez nem így működik, egyszerűen csak béna és kifogásokat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!