Abba kéne hagyni a testépítést? ( szem problémák )
A fekete pontoknak többféle oka lehet, mit mondott, a te esetedben mi az oka?
Nekem is vannak, és nálam hátsó üvegtesti leválás az oka, állítólag a korral jár. Én is súlyzókkal edzem, bár a maximum a 20-24 kilós kettlebell (50/N vagyok). Nekem azt mondta a szemész, hogy nincs meggyőződve arról, hogy nem a súlyzók okozták ezt a problémát. Hozzáteszem, hogy a szemészem egy 60 körüli volt apáca, aki szerint asszonynak a tűzhely mellett a helye.
Én arra figyelek, hogy kerüljem az olyan helyzeteket, amikor úgymond "lüktet a fejem" az erőlködéstől. De azért egy kicsit félek is, volt három hónapom, amikor csak saját testsúlyos edzést mertem emiatt csinálni, de aztán szépen visszatértem a súlyokhoz. Én is tervezek másik szemészhez is elmenni, szerintem te is tedd ezt, és addig is legyél óvatos, és ne erőltesd túl magad.
Szerintem kérdezzmeg egy másik orvost is.
Illetve ha nincsenek versenyzői ambicioid akkor meg fölösleges The Rock fomára gyurni magad. Elég az átlagnál nagyobb,szebb izomzat és azt szinten tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!