Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik budapesti terembe...

Melyik budapesti terembe jártok kondizni? Meg vagytok elégedve a felszereltségével?

Figyelt kérdés

+: Mennyire felszerelt? Mi az amit hiányoltok? Milyen emberek vannak ott? Milyenek a recepciósok?

Kíváncsi vagyok, meséljetek :D

2019. okt. 13. 10:47
 1/6 subrette ***** válasza:
Nekem volt egy kedvencem, de már évek óta átalakult. Sporttemplom a Ráküczi úton. A legfelső szinten volt egy nagyon jól felszerelt CrossFit terem akkor, amikor még új volt Magyarországon a CrossFit. Remek edzők voltak, Oláh Ildi és Tatarek Rezső.
2019. okt. 13. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:

John Reed Fitness. Nem, van egy erőkeret, 5 fekpad amiből 3 használható, kb ennyi ami érdemleges.

Amit hiányolok azok a kalibrált tárcsák, felhúzó platform vagy legalább bumper tárcsák, felhúzórúd, egykezesek 50kg felett, egy rendes húzódzkodóállvány, meg legalább még kettő erőkeret. Ha ennek a fele meglenne örülnék. Ha igényled ezeket, ne gyere ide :D

2019. okt. 13. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
De legalább van szamuráj páncél meg dj nyomja a zenét.
2019. okt. 13. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vida Fitness, XI. kerület. Nagy terem, külön lábedző, kardio résszel. Van minden rendesen, nem véletlenül egy volt súlyemelő/testépítő alakította ki. Viszont a nagy alapterület és a változatosság miatt a plázacicák is megtalálják a nekik való eszközöket. A recepciósok normálisak, bár én maximum a kulcs leadás erejéig beszélgetek velük.
2019. okt. 13. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Flex gym. Szerintem az egyik legjobb edzőterem BP-en. Eddig mindent megtaláltam amire edzeni akartam. Talán lehetne 1el több fekvenyomó + 1 guggoló keret is. De amúgy nagyon szuper
2019. okt. 14. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Fitness 5

Van minden. En elegedett vagyok. Sok gep, sok kardio, funkcionalis eszkozok. Folyamatosan bovitik javitjak a gepparkot. Box ring. Az emberek atlagosak, nincs nyalveres. De az oltozo lassan felujitasra szorulna.

2019. okt. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!