Azért nem akar jönni a tömeg mert az edzéseimen alacsony a volumen vagy azért mert keveset eszek?
Nem tudom miért nem lehet válaszolni a kérdésre.Szart se ér ez az oldal.
Megkérdezem valami külföldi oldalon ott talán kapok rá választ
Hát kiszámoltad a kb 2g/ttkg feherjet meg sz xg ch-t, a testalkatodtól függően?
Mennyi a testzsír%-od? Az is lehet, hogy már elértél egy naturál határhoz közeli izomtömeget (mondják hogy ez testmagasság-100 +- pár kg), és azért nem nőssz. Pihenés megvan?
Ezt a cikket próbálnám meg a helyedben beilleszteni:
Megedzheted több szögből az izmokat, illetve több sorozattal (mell-12, hát-16, bicó, tricó-9 hetente).
Kipróbálhatsz valami kiegészítőt hátha segít átlendülni, egy kreatin kúra, ha vén vagy akkor valami teszto fokozó, hátha.
De nemtudom mennyi ideje edzel, azt olvastam, hogy 2 éve csak erő jön. De 2 éve is edzel? Mert ha 10% testzsíron vagy 73kg a 167 cm hez, akkor már sok tömegre ne számíts szerintem naturálban.
Kb 17% lehet a testzsír
Lassan 6 éve edzek,de rendes erőemelő edzést 3 éve csinálok.Meg közben volt több hónapos kihagyás meg sérülés is.
A tömeg az kb 2 éve változatlan,volt hogy diétáztam és lepucoltam magam,de végül mindig ilyen 73 köré álltam vissza.
Ezzel a magassággal olyan 80kg vagy afelett lenne az ideális testsúly.
De nekem semmi étvágyam,ezt a 2800 kcalt is úgy gyömöszölöm magamba,szóval remélem hogy az alacsony volumen miatt nem jön a tömeg ésnem a kaja miatt
6# de jó lenne bmeg egy normális kérdés.
Nem tudom mit pattogsz, teljesen jó ez a tömeg. Te ilyen alkat vagy, nem leszel súlyban több, max 1-2 kg.
De mi ezzel a baj? Felfújt idióta akarsz lenni?
Ne bszd el magad lécci má.
Nekem ez kevés.Egy vadállat akarok lenni,sportos alkat rohadtul nem elég.
Akkor megpróbálok nagyobb volumennel edzeni és hátha jön tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!