Mi történt Drugs Bunnyval?
Hosszú idő után elkezdtem BB rádiót hallgatni.
Gyakorlatilag kormánypropagandát nyom Bunny meg a haverja is. Migránsoktól retteg, Orbánt dicséri, a legutolsó részben meg olyanokat mond, hogy ebben az országban is lehet boldogulni, más országokban sem jobb (mondjuk ilyet eddig csak olyanoktól hallottam, akik nyelvtudás és normális végzettség híján máshol nem is tudtak volna boldogulni).
Meg egyfolytában nyavalyog, hogy régen minden jobb volt, és csak lexaroz mindent.
Pár éve mintha totál más véleménye lett volna. Olyan az egész, mintha 2 höbörgő nyugdíjas beszélgetne.
Régen teljesen más volt a BB rádió.
# 4/4
persze, mindig is egy műveletlen, egyszerű ember volt, de ekkora baromságokat azért nem hordott össze.
de nekem az a meglepő, hogy ennyire megváltozott a véleménye, és hogy ennyire frusztrálttá vált.
Azt hittem, vmi történt vele, de ezek szerint semmi.
Amúgy ahogy öregszenek, úgy hülyülnek általában az emberek, főleg bizonyos értelemben a férfiak. Nagyon sok 35-40 körüli, vagy feletti férfi ismerősöm van és egy sincs, aki ne hinne valamilyen összeesküvés elméletben, vagy ne lenne valamilyen értelemben elvakult, vagy szélsőséges valamilyen irányba, pláne esetleg a múltbéli önmagához képest. És most diplomás, tanult emberekről beszélek jórészt. Családtagokat is ide értve. Akik normálisak olyan értelemben, hogy nem szélsőségesek valamilyen irányba, inkább arany középutas középkorú vagy idősebb férfiak, azokat egy kézen meg tudom számolni.
Az, hogy meg most milyen lett, úgymond ne vonjon le semmit a múltbéli értékéből a szemedben (akármi is az nálad). Szerintem is sok ostobaságot mond manapság, de én neki köszönhetem, hogy elkezdtem edzeni, testépíteni és Bunny biztos benne van a top 5 emberben, aki a legnagyobb hatással volt az életem menetére. Próbálok a jóra emlékezni
27/F
# 6/6
anno én is Bunny és a sárga oldal miatt kezdtem el edzeni, ezért is hatalmas csalódás az, amit mostanában művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!