Szoktatok alakkiadós, tapadód futó gatyában edzeni? Veletek is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Imádok futónadrágban edzeni, azért mert kényelmes. De ma történt egy kis baleset...
Jártatok már így?
2018. okt. 10. 20:40
1/12 anonim válasza:
Anyukád nem tanított meg, hogy anyaszült meztelenül szabad csak futni? Én mindig úgyszoktam ezért velem soha nem történt ilyen
2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Szerinted ha gatya nélkül álló farokkal szaladok a csini lányok közt a margitszigeten abból nem lesz baj?
Végül is miért ne, egy próbát megér!
2018. okt. 10. 22:33
3/12 anonim válasza:
Nekem még sose volt belőle bajom. Egyszer mondjuk jött utánam két rendőr bácsi de lefutottam őket!
4/12 A kérdező kommentje:
Ma délután kipróbálom! Köszi a tippet!
2018. okt. 11. 11:50
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Hehehehehehehehehehehhahahahahahhaaha
7/12 anonim válasza:
Jól kiadta az "alakodat" tesó:-DDD.
8/12 A kérdező kommentje:
Tetszik mi? ;)
2018. okt. 13. 15:27
10/12 A kérdező kommentje:
Írj privit! Ha gondolod megmutatom élőben is ;)
2018. okt. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!