Testmesterek titeket sem zavar a globiális felmelegedés?
Komoly testépítőként mondom, engem egyáltalán nem zavar szégyen nem szégyen én bárki előtt bevállalom ezt.
Szeretném ha ebből az országból mediterrán jellegű váljon, és minél több meleg hónap legyen.
Tök jó volt, hogy a Szeptember is meleg volt, meg nyáron is full meleg volt, heteket voltam kint a strandon is tudtam kamatoztatni a testemet.
Jégtáblák olvadnak, engem nem zavar, gyerek úgysem kell nekem, én élvezzem ki az életetet aztán kész.
Remélem évek múlva egyre jobban kitolódik a nyár és tavasszal ősszel is lehet strandolni, a tél meg elég meleg lesz ahhoz, hogy egy pólóban meglegyek.
Vélemény?
19#
De jo lesz holnap szecskaban kinti medenceben, oktober végén ghetsz. Best 👌🏻 leszøphãť a sok aktivista. Folosleges korlatokat allitanak csak idonkent, pl szabihid lezarasa stb, ugyis kifingik a fold, mi meg úgysem elunk mar addigra, ink hasznaljuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!