Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol vannak BP oldschool...

Hol vannak BP oldschool termek ahol lehet vadállatkodni?

Figyelt kérdés

Mint a 90-es években, erőkeret, pad, súlyzók, ósdi tárcsák, max 2 csigás gép.

Anno mikor jártam ilyenbe, szinte lepunc'ztak, mert nem ordbiáltam, nem hoztam ki magamból a legtöbbet.

Megvoltam sértődve, aztán rájöttem, ezek az igazi testépítők, aztán ezek lettek a példaképeim.

Ezek a termek szépen eltűntek, aztán itt vannak most ezek a hiperszuper csilivilli termek, ahol van 300 gép, meg 1 erőkeret, aztán ha belehúzol 250-be és közbe elmondod mindennek mindenkinek az anyját hangosan, kb. pszichológust kell hívni a teremben lévők feléhez, mert a lelkiviláguk nem tudja feldolgozni.

Tényleg, hol van ilyen pinceterem, simán kifizetném azt az árat, amiért 300 gépes teremben kapok jegyet, ha inkább egy igazi állatnak lehet lenni.

2019. szept. 24. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek ilyen termek már
2019. szept. 24. 14:54
 2/2 MadSeal ***** válasza:
Az ilyen termek inkább már csak egy-egy baráti társaságra redukálódtak le, max azok ismerőseire. Vagyis csak úgy nem nagyon fogsz találni ilyet, hacsak nem valamelyik spanod is ott edz. Azok a termek, amelyek rendesen nyilván vannak tartva, van egy stabil bevételük, már mind fel lettek újítva, modernizálva, gépesítve valamilyen szinten.
2019. szept. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!