Mik tartoznak az edzőtermek etikettjébe?
Figyelt kérdés
+ ti milyen új szabályokat vezetnétek be? Ami pl. bekerülne a helyetek házirendjébe.2019. szept. 19. 15:18
1/10 anonim válasza:
Mulatóst szabadon lehessen nyomatni táncolni gizdaskodni meztelenül ennyi
2/10 anonim válasza:
Első jól összefoglalta, hogy miket kéne tiltani.
4/10 anonim válasza:
1 és 3. válaszolónak még %a sincs :D Azaz újonan készített profil. Valószínűleg mert az előzővel már annyit trollkodott hogy letíltották...
5/10 anonim válasza:
- valtocipo
- torolkozo
- KOSZONES (en ezt kotelezove tennem)
- rakd vissza / pakold le a sulyokat
6/10 MadSeal válasza:
#nemlopott
1. kokszodat, cucodat imadd escsak neki szolgajj
2. rántot husaminod hiába meg ne edd
3. azedzes napját szenteldmeg
4. sujzodat tiszteld meg
5. ne koksztalankoggy
6. ne orditoz 50kilos kinyomasnal
7. nézegezsd magada tükörbe mig öszenem törik
8. irdki mindig ivivre ha akinyomodába mész
9. felebarátod proteinnyét megne kivánd
10. ha fitneszeslany vagy segedröl képet mindenap felted
7/10 anonim válasza:
- nem dobaljuk a sulyokat
- nem futunk a teremben
8/10 anonim válasza:
Én inkább oktató órákat tartanék. Pl. hogy miért nem kell megsértődni, ha a terem tömve, ő meg lefoglal 20 gépet, mert "szuperszettezni" akar, én meg simán leszarom, és odamegyek a gépre, amelyiket használni akarom
9/10 anonim válasza:
Szerintem már így is túl sok hülye szabály van, nem értem pl. miért nem lehet félmeztelenül edzeni, amikor mindenki kimelegszik edzés közben. Lassan úgy ki kell öltözni az edzőterembe, mintha operaházba menne az ember...
10/10 anonim válasza:
"- nem futunk a teremben"
Futós haverunk ettől ki fog borulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!