Az edzőtermek jelentős részében miért azok az emberek osszák azt ész, hogy hogyan kellene edzeni akik 20-30 éve edzenek és mégsem néznek ki jól?
Figyelt kérdés
Illetve nem rendelkeznek edzői végzettséggel.nincsenek tisztában az anatómia ismeretekkel,stb. Megmondom őszintén,hogyha kéretlen tanácsot kaptam,általában mindig olyanoktól kaptam,akik sokkal régebb óta edzenek mint én és még csak a legtöbbjükről meg sem mondaná az ember,hogy egyáltalán eljár sportolni,mert sehogy sem néznek ki,viszont nagyon okosnak hiszik magukat és nagy szakértőnek is egyben. Véleményem szerint 10 év alatt már olyan testet ki lehet építeni naturálban,hogy nem akarják elhinni az emberel hogy azt el lehet érni tisztán,de van akinek 30 év alatt sem sikerül kinéznie sehogy sem. Na most az ilyen embernek honnan van akkora önbizalma,hogy bárkinek is kéretlenül "tanácsokat" osztogasson? Nagyképűség vagy sem,de én 3 év alatt jobban nézek ki naturálban mint ő 100 év edzéssel,akkor nem lehet,hogy valójában ő lenne rászorulva az én tanácsaimra? Persze én nem érzek rá ingerenciát,hogy belepofázzak mások edzésébe,szóval ezt csak mellékesen jegyeztem meg a végén. Nyilván,ha valaki kérdez tőlem,az egészen más kategória,akkor szívesen segítek.2019. aug. 31. 08:39
1/1 anonim válasza:
Ezt kiegészíteném annyival, hogy azok tanácsait sem kellene megfogadni, akik csak cuccal tudtak eredményt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!