Recepciósok, konditermi tagok miért nem tudják a tiszteletet megadni?
Már sokadszorra szólnak rám és nagyon nem szeretem ezt a stílust.
Múltkor kétkezessel bicepszeztem 40 kilóval, majd levágtam a (gumizott!!)földre a rudat(gumizott tárcsával!!!), mert a scott pados tartót elfoglalták.
Erre jön a recepciós, se köszönés se semmi, és bunkón elkezdi, hogy talán nem kell a súlyt dobálni.
Szerintem az lenne az alap, hogy először köszön, ha nem találkoztunk, másodszor elnézést kér, hogy megzavarja az edzésemet, harmadszor szépen elmondja mi a problémája.
Nem így lenne korrekt?
Persze engem sem kell félteni, jól lerendeztem, hogy a pultnál állnak már öregem, és a másik recepciós sincs ott, inkább ott okoskodj...
Egy kisebb vita kialakult és azt mondta, szólni fog a tulajnak, mondtam most annyira megijedtem, mentem összefsm magam...
Mért kell ledobni a súlyt?
40kg nem egy nagy dolog, azt simán letudod raki, mintha a felhúzás gyakorlat utólsó felét csinálnád.
A bicepszed elvileg akkor már nem is feszűl meg, így nem mondhatod hogy kihoztad a maximumot és már nem bírnád el.
Minek kell súlyokat dobálni? Elég erős vagy hogy felvedd, de ahoz nem hogy szépen lerakt? Vagy meg kell mutatni a melleted ülőek, hogy te vagy az alfahím?
nem 21ezek mert értek az edzéshez és tudom hogy az max csak egy jó kis pumpra jó
Ez is te vagy? https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__100..
Ideje lenne agyra is edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!