Kötöttek már belétek annak ellenére, hogy izmosak/nagyobb darabok vagytok, vagy ez kivív némi tiszteletet másokból?
mondjuk én alacsony vok, és a testsúlyom se nayg, de azért sztem gondolkodj el azon, ha meglátsz egy kétméteres állatot 120 kiloval, belekötnél-e?
szal sztem a tisztelet biztos kivívja, az más kérdés, h a csajoknak h jön be, ha a súly is nagy
ha meg vékony a srác, de magas, akk nem ér sokat
nos én 178 cm vagyok, több mint 100kg izomban, kidobóként dolgozok és igen... minden este beszól néhány kis majom...
De olyan is volt, hogy meg is ütött egy kb 60 kgos gyerek... manapság semmit nem tisztelnek...
Simán betalálnak időnként 183/87.Aztán amikor látják,hogy a szájkaratéjuk nem hatátos,elfutnak vagy behódolnak.
Pl egy hónapja belém koccant egy autó.Kiszállt belőle egy apuka,gyerekei a hátsó űlésen és elkezdett pattogni nekem,hogy leüt meg ilyenek,úgy hogy ő volt a hibás.Kiszálltam és nyugodt hangon megmondtam neki,hogy két lehetősége van.Letesz nekem 30ezret,vagy a gyereki előtt agyonverem.Pár másodpercig méregetett,aztán fizetett.Ha nem lett volna nagy arca,én sem ezt a stílust veszem elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!