Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a fitneszipa...

Mi a véleményetek a fitneszipar térhódításáról?

Figyelt kérdés

Szinte már mindenki ilyen speciális élelmiszereket fogyaszt, minden 2. ember kondizik mert divatos stb. stb. kb. az összes ital zéró cukros mert az menő...

30-40 éve mi volt? Sült kolbász meg szalonna kenyérrel, mozgás meg megvolt a munkában meg a földeken.

Mi lesz évtizedek múlva mindenki ilyen megszállott testművész lesz, kitáblázott étrenddel.

2019. szept. 10. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj, hogy hiaba eszik meg a 65-70 kilora felpuffadt 25 eves 160cm-es irodista holgy, vagy a 90-100 kilora elhizott 35 eves apuka (nyilvan vannak szelsosegesebb esetek is de maradnek az atlagnal) 1-1 update vagy teljes orlesu kiflit fel liter zero kolaval a munkahelyen (ahol mas is latja) ha hazamegy es megeszi ugyan azt a sza_t mint eddig, majd mozgas gyanant elmegy szobabiciklizni fel orat meg lotyog valamit egy comb kozrlito-tavolito gepen vagy a mellgepen. Hiaba a lehetoseg es a kezdemenyezes, nem gyokereiben valtoztatja meg a hozzaallast. Sot nagyon sokaknal csak olaj a tuzre, mert abban a tevhitben el hogy ezek a termekek egyenesen fogyasztanak, ezert ehet mellette meg tobb hulyeseget. Mi a baratnommel ha elmegyunk bevasarolni, a legszemetebb kaja ami kerul a bevasarlo kocsiba az a csirkemell sonka. Na jo 2 hetente egyszer mozi melle nachos vagy gabonapehely becsuszik. De nem napi szinten. Eszem megall miket latok a kosarakban, nyilvan semmi kozom hozza de en a legtobb kosar tartalmanak 80-90%-at nem vennem a szamba.

Aki kiemelkedoen komoly fizikummal rendelkezik, az pedig altalaban nem natural. Velemenyem szerint meg mindig nagyon keves aranyaiban azon emberek szama, akik valoban egeszsegtudatosan elnek (magamat sem sorolom ide), taplalkoznak, sportolnak, akik fel tudnak mutatni jo fizikumot meg kevesebben vannak. Tobbek kozott ezert is "dicsoseg" a natural fizikum, ha mar volt egy ilyen kerdes a hetekben.

2019. szept. 10. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Natural kiemelkedő fizikumhoz túl sokat, túl rendszeresen, túl pöpecül kellene enni.

Nekem nem megy. Sok csaló dolgot beviszek. El lehet ítélni, nem érdekel. Már huszadszorra tervezem újra az étrendem és beleuntam az egészbe...

Szerintetek azok az insta 19-20 éves tinik, akik ki vannak pattintva mint szros Pista, majd biztosan 2-3 óránként lazacon, édesburgonyán meg zöldségeken élnek, amikor össze-vissza buliznak.

Az a szuri kb. mindent megváltoztatna, csak beszri vagyok hozzá...

Így marad az, hogy edzek és étkezek ahogy tőlem telik, és kb. olyan a fizikumom hogy hozzám képest valami eredményt elértem... De azokhoz az insta celebekhez képest sehol nem vagyok és leszek....

2019. szept. 10. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Az insta celebek nem valoszinu hogy naturalok. Mar csak abbol kiindulva sem, hogy egy valoban jo natur formahoz 5-7 ev szuksegeltetik. Illetve a format persze el lehet erni par ev alatt, de mire felszedsz akkora tomeget hogy normalis dieta utan egy laikus azt mondja hogy ez biztosan kondizik, az nem 2-3 ev. 20 evesen senki sem fogja a natur maxat hozni.

Egyebkent miert akarsz olyan lenni mint egy insta celeb (ez jon le a velemenyedrol, ha nem igy van bocs)?

2019. szept. 10. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem akarok úgy kinézni.

Az igazság, hogy nagyon lentről kezdtem... 56kg voltam 185 centihez, relatíve normál táplálkozás mellett.

2,5 év alatt felhoztam ezt 74 kg-ra.

Már az zavar, hogy ilyen testalkattal áldott meg a sors, és kb. háromszoros hátrányban indultam mint mások.

És most kb. fél éve stagnálok, sehova nem fejlődők...

Unom, hogy mások sokkal nagyobbak, vastagabbak mint én, pedig 100%-osan tudom, hogy ótvarabbul esznek mint én.

Tényleg kb 20x terveztem étrendemet újra és eljött ez a pont, hogy ennél többet nem vagyok hajlandó enni, nem fogok 8000 kalóriás erőemelő étrendet folytatni, hogy egy cseszett 80 kilót összehozzak.

2019. szept. 10. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Latatlanban annyit velek felfedezni, hogy elvesztel a reszletekben. A tokeletessegre torekszel, es ez belevitt a csapdaba. Ha ilyen nehezen hizol, tok folosleges komplett etrendet tervezni. A 1,5-2 g feherjebeviteld rakd prioba, es csak egyel, minel tobbet, azt ami jol esik. Raersz etrendet osszerakni akkor, ha van tomeg (80kg+).
2019. szept. 10. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A kerdesre valaszolva: en urulok neki hogy sokan tudatosan taplalkoznak es mozognak. Es ez divat lett. Igy is nagyon sok az elhizott ember.

Neked valaszolva: ha a makroid stimmelnek, akkor fejlodnod kell. Azokat lodd be. Hasonloan indultam mint te es tudom ha csak 2-3 napig nem ugy eszek, kepes vagyok fogyni...

2019. szept. 10. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!