Diéta végén normális ha úgy érzem magam mint egy süllyedő hajó vagy egy kitaposott rossz strandpapucs?
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 22:41
1/4 anonim válasza:
Persze. Diétázni olyan, mint a sajtreszelővel önkielégíteni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
3/4 anonim válasza:
Attól függ mióta csinálod és milyen alacsony testzsírra mentél le. Annak idején, mikor fogytam 40 kilót 8 hónap alatt, a vége felé már én is úgy éreztem magam, de gondolom annyit nem diétáztál.
4/4 anonim válasza:
Szoktál egyébként 1-2 hetente tartani olyan napot, amikor nem vagy deficitbe, hanem nullos, esetleg kis pluszba vagy? Jót tesz az anyagcserének és az ember lelkének is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!