Junior erőmelésből lehet egy kis zsebpénzt összeszedni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 22:22
1/8 anonim válasza:
Hat persze, ott tolonganak a szponzorok hogy amator eroemeloket tamogassanak csitrilliardos szerzodesekkel.
Roviden, ha esetleg nem ertened a szarkazmust: nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Te amúgy értelmezed a kérdést? Szerinted én komolyan azt kérdeztem hogy kereshetek-e vele sokat, vagy szerződést kapjak? Azt mondtam egy kis pénzt keresni vele, pl első helyt megjutalmazzák pár tízezer forinttal.
2019. aug. 29. 23:53
3/8 anonim válasza:
Hogyne lehetne. A "zsebpénz" nagysága attól függ mennyi súlyt tudsz megemelni és elvinni a méhtelepre.
4/8 anonim válasza:
Ezeken a versenyeken örülhetsz ha kapsz egy fél kilós fehérjét meg egy érmet.
5/8 anonim válasza:
Amúgy meg a kox elvinné a zsebpénzedet. Ugyanis már juniorban is megy a cucc. 16 évesen 240-260 kg-mal guggolnak a srácok.
6/8 anonim válasza:
A Magyar Eroemelo Szovetsegnel biztosan nem jellemzoek ilyen sulyok, a felnott kategoriakban guggolnak 220-260 kozott. Nyilvan kivetel, kiemelkedo teljesitmeny mindig van, de juniorban nem jellemzo a 200-220 folotti teljesitmeny.
A kerdesre valaszolva, mi szamit kis zsebpenznek? Van akinek 5 eft is az, van akinek az 500 sem szamit.
7/8 anonim válasza:
Akinek apu alja annak nem pénz de nem hinnem hogy sok apa van akinszponzorálja a fia szteroid kúráját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!