16évesen 2 év alatt ez milyen eredmény?
Figyelt kérdés
Pontozzunk úgy hogy 5 az nagyon kimagasló, 3 átlagos, 1 átlag alatti. Szóval 5/?
Fekvenyomás: 115kiló
Felhúzás: 150kiló
Guggolás: 145kiló
76kiló 12-14testzsír között
Váll: 125cm
Has: 79cm
Mell: 96cm
Comb: 62cm
Vádli: 39cm
Bicepsz 41cm
2019. aug. 28. 23:15
1/4 anonim válasza:
16evesen ez akarhogy nezem nagyon jo szoval 5 de nyilvan ezt te is latod a korosztalyodban, am erdekelne hogy cuccal nyomod e mert ehez a sulyhoz ez az eroszint mar mar hihetetlen (monjuk az nem irtad hogy egyszeri ismetles-e, akkor meg elhiszem h natural vagy)
En am 74 kg vagyok 21 eves kb ugyan azzal a testzsirral es nekem guggolasbol szeriaban 100megy es az a legerossebb pontom ugymond.
2/4 A kérdező kommentje:
Naturál és persze 1 ismétlés max.
2019. aug. 28. 23:36
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval én se szériázok 145el :D elvagyok 120al.
2019. aug. 28. 23:36
4/4 anonim válasza:
Jóindulattal 4, hisz a korodbeli srácok a konditeremben baromira nem erőemelnek komoly súlyokkal, és ha jól sejtem, tudással és normális edzéstervvel. És lehet hogy junior erőemelőként ez éppen középhaladó eredmény, de figyelembe kell venni hogy 16 éves vagy alacsony tzsvel. Erre alapozhatsz az elkövetkezendő években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!