Jo eredmeny 1 ev alatt?
Jobb oldali az elotte, bal oldali az utana.
Erdekessegkepp hozzateszem, hogy az elmult 1 evben csak fekvenyomok, guggolok, felhuzok, es evezek. Meg persze vadlizok, de azt hagyjuk, semmi ertelme. 😂😂
Egész korrekt. A vádlid is kicsit gömbölyűbbnek tűnik.
Kar gyakorlatot nem is végzel? Én is sokáig csak azokat vegeztem amiket leírtál. Mell, hát, láb, váll szép, minden okés..de a karom cérna 😂 szóval ki kellett egészítenem.
Ja bocsi. 😂
Hát akkor meg azt kell mondjam nem annyira.
Megfelelő kaja, kemény edzés, sokkal nagyobb eredmény. De nem tudom mi volt a cél, izmot felszedni? Vagy szalkasodni?
Csinálj más gyakorlatokat is ez így nem lesz jó, kaját is tedd rendbe ha még nem tetted.
Az 1 év alatti változásról szól a kérdés, és nem voltam full kezdő a jobb oldali képen sem, hogy akkora változást produkáljak, mint egy kezdő. Ott már nyomtam fekve 150 kilót, és guggoltám 160-nal, fedettebb voltam, de nem egy kezdő izomtömege volt rajtam. Akkora súlyokat megmozgatni nem lehet nulla izommal.
Szoval nem tudom mit latsz, de velemenyt kertem, te leirtad, en meg elfogadom😂
Ki mondta hogy szar a forma? Mert én nem.
A fejlődésről kérdezte a véleményeket, én leirtam az enyémet. Máskor majd oda kell írni akkor hogy "inkább hazudj csak jót írj...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!