Miért jobb a push-pull edzés mint a hagyományos osztott?
Figyelt kérdés
Ha jobb, akkor érvekkel támasszátok alá. Ha nem jobb, akkor miért ezt csináljátok? Úgy vettem észre, hogy egyre több az ilyen “divat” edzésterv. Illetve minden izomcsoportra csak egy gyakorlat, lábra bőven elég a guggolás és a merevlábas. Ezt ti komolyan el is hiszitek? Most nem provokálni akarok a kérdésemmel, egyszerűen csak kiváncsi vagyok.2019. aug. 2. 09:10
1/2 A kérdező kommentje:
Valahogy gondoltam.... 🤔
2019. aug. 2. 11:47
2/2 anonim válasza:
Ha jobb,akkor azért,mert heti többször is sorra kerülhet egy izomcsoport. Van,akinek ez jön be,es ami pl. A combnak kell terhelés,nem egy napon adja meg neki,hanem 2, vagy 3 részletben. Az együtt edzett push izmok egyszerre tudnak regenerálódni,nincs közben másodlagos terhelés,es a következő alkalommal kipihenten meg lehet küldeni újra. De ez nem azt jelenti,hogy az osztott nem jó. Bármelyik terv jó lehet, ki kell próbálni párat. Mindegyik tabor tud látványos izmokat építeni. Kaja,pihi és a progresszió fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!