# 6
Felhúzni sose láttam.
Guggolni szokott keretben a legtöbb amit láttam insta storyban az 150kg a vízszint felett volt úgy szemre kb 20 centivel...szóval ilyen negyedeket guggolt.
Átlagon felüli erőnlétre vall, akár mennyire belebillen, ehhez azért kell erő. Én 35*8 ismétlésnél fentebb még soha nem tudtam menni, mondjuk nem szoktam csalni. Viszont a bicepsz tipikusan egy olyan izomcsoport, ahol a csúcsösszehúzódás érdekében nem baj ha valaki testből besegít. Egyrészt kevésbé sérülésveszélyes, mivel nem mozgatsz közben nagy súlyt mint a nyomásoknál, felhúzásnál, másrészt a sorozat közbeni izomfáradást némileg lehet csalással kompenzálni.
De a különböző karhajlítások pont a kivitelezések eltérése okán nem minősülnek erőgyakorlatnak, azaz nem tükrözik a test valós fizikai erejét.
Az #5 búzizó kommentet nem kéne törölni??????????????
Gyűlölködés belefér a gyakori kérdések szabályzatába??????????
Oké de akkor ez is maradjon itt:
Az 5-ös válaszoló búzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!