Mit gondoltok, valóban van igazság abban a mondásban, hogy az első szuri után válik csak az ember igazi testépítővé?
Szerintem ebben nincs igazság.
Ha egy átlag ember elmegy meló után edzeni (és mondjuk odafigyel a kajára) azt is úgy hívják hogy testépítés csak naturál. Mivel a testedet, az izomzatodat így is építed csak lassabban és egészségesebben.
#1 nono
Azért nagy különbség van a testépítő és a hobbiból testépítő edzést végző ember között! A testépítő az már hivatásos versenyző.
"Ha egy átlag ember elmegy meló után edzeni (és mondjuk odafigyel a kajára) azt is úgy hívják hogy testépítés"
Ne viccelj már 😂
Ostobaság. Negyed annyi ideje nincsenek a konditerem közelébe egyesek de már túl vannak több kúrán. Lehet, hogy nagyobbak, mint én és valszeg erősebbek is a kúrák során... de hogy ők "igazibb" testépítők lennének nálam, aki 10 éve a genetikai plafon alatt táncol... aki edzőként versenyfelkészítésekből él, és aki millió plusz egy könyvet, forrást és tapasztalatot szerzett már közvetett és közvetlen módon... na ne nevettess.
Mindazonáltal nem ítélem el a koxot. Sőt, próbáltam is már. Bár annak már 10+ éve. Viszont köze nincs a koxnak a testépítéshez.
A patent étrendnek, napirendnek, beállított edzéstervnek. Alázatnak, a rengeteg lemondásnak... NA annak már van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!