Nem KELL. Általában kivárják a sorukat, kiszámíthatóak, és/vagy addig mást csinálnak, vagy felváltva vagytok rajta. De meg is lehet kérdezni, hogy kell-e neki most. Legalábbis nálunk anno így volt. Persze ha nem akarja kivárni, akkor nem érdemes erősködni, ő az erősebb. De nálunk inkább támogatták a kezdőket és mi is elfogadtuk, hogy az ő edzélsterve szigorúbb lehet. Legközelebb akkor kell menni, amikor nincs ott, ha nem tudod elviselni.
2019. júl. 25. 18:54
2/8 anonim válasza:
hát én inkább a hobbistáktól láttam olyan dolgokat, hogy odébbrakja a törölköződet amikor épp felállsz átmozgatni magad
nem is azt mondom, hogy kezdő, mert sportember bármilyen szinten álljon ilyen nem csinál
az a tipikus nike futószereléses 40-es fószer, a "bocsi gyorsan bemelegítek" dumával
általában megkérdezik, hogy hány sorozat van még hátra és kész
2019. júl. 25. 18:54
3/8 anonim válasza:
Nem akarok nagyon beleszólni, de mi ez már? A kezdő nem ugyanúgy fizetett a gép használatáért?
Ez az erősebb kutya b@..ik szindróma?
2019. júl. 25. 18:55
4/8 anonim válasza:
Akinolyat ir h at kell adni az nem normalis.
Ha veletlenul elofordul hogy elveszi valaki valakinek a helyet az fuggetlen attol h erosebb e. Az biztos hogy kulturalatlanabb.
Amugy 20 ev kb 10 edzoterem tapasztalattal soha nem lattam meg ilyet.
2019. júl. 25. 18:59
5/8 anonim válasza:
Én a pofázósoktól, gépen telónyomkodóktól szoktam elkérni, ha sietek. Normális emberektől azt szoktam kérdezni, hogy beszállhatok-e. Sok nálam nagyobb ember nincs a teremben, így a másik irány nem szokott megesni.
2019. júl. 25. 19:27
6/8 anonim válasza:
Én pont, hogy a kezdőknek adom át. Ismerek izomcsoportokra, sőt izom fejekre külön-külön megannyi gyakorlatot, szóval még egy fullosan tömött teremben is több alternatíva áll rendelkezésemre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!