Ha hasazás közben sokat iszom,3-4 litert 10-15 perc alatt minden alkalommal attól kialakulhat a hasban sérv?
Figyelt kérdés
Illetve ha közben jól meg is nyújtom, azaz gyakorlat érzése közben érzem hogy keményen feszül az egész hasfal, ezek valamelyikétől keletkezhet hasi sérv?2019. júl. 24. 21:33
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, de hogy tudsz hasazas közben 4 litert meginni 15 perc alatt?
2/3 A kérdező kommentje:
Fogom magam, érzem, hogy ki vagyok száradva aztán lehúzom, egy literes kulacsom van.
De amikor megiszok egy litert és újra töltöm, akkor néha amit megittam azt kihányom a recepciós pultba, nagyritkán még a lányok pólója is olyan lesz, de nem szólnak be érted, mert tudják, hogy nemes célért küzdök és stabil vagyok.
2019. júl. 26. 19:52
3/3 anonim válasza:
Jelentkezz a "Ki tud meginni hasazás közbe 3-4 litert-csak is stabil tagoknak, és internetes trolloknak" Guinness record megdöntésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!