Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A műkorcsolyában melyek a...

A műkorcsolyában melyek a szimpla ugrások?

Figyelt kérdés
Melyek a szimpla ugrások és mennyivel nehezebbek a duplak?

2018. jan. 29. 14:47
 1/2 anonim válasza:
Nehézségi sorrendben szerintem : Leszúrt rittberger(toeloop), salchow, rittberger(loop) , flip, lutz , axel sokkal nehezebbek a duplák mivel kell hozzá erő és technika hogy képes legyen rá valaki, szimpla ugrásokat 2 év alatt meg lehet tanulni ha jó vagy, de a duplákhoz több idő kell jóval , lehet hogy 8 év múlva még mindig nem lesz meg az összes duplád, szárazon se tud az emberek nagy része duplát ugorni, meg kell tanulni.
2018. jan. 30. 02:18
 2/2 anonim válasza:
Én két éve műkorcsolyázok és meg van az összes dupla ugrásom hiány nélkül. Pillanatnyilag dupla axelt tanulok, ami tényleg jóval nehezebb. Viszont ismerek olyat, aki közel négy éve műkorizik és még mindig nem tud axelt ugrani. Tehát szerintem teljesen egyénfüggő, hogy mennyi idő alatt tudja valaki megugrani ezeket az ugrásokat.
2018. febr. 2. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!