A Forma1-ben az autókat mivel tudják gyorsítani a szimpla benzin hajtású motoron kívül?
Úgy tudom a verseny során valamilyen gyorsítást valahányszor vagy valamennyi ideig lehet használni. Az a nitro? és hogy működik? olyan mint egy rakéta? vagy a motorhoz ad plusz erősebb üzemanyagot?
Láthatjátok hogy fogalmam sincs róla XD gondolom sok baromságot kérdeztem :D
Köszi mindenkinek a válszokat előre
(ha valaki trolkodni szeretne csak nyugodtan tegye, nem zavar :D Annak majd nyomok egy szép piros lefele mutató hüvelykujjasat XD )
A KERS az a turbóéra előtt volt, és nem egyszer lehetett felhasználni, hanem egy kör alatt maximum 6,7 másodpercig.
Ma már a fékezési energián kívül a hőenergiát is visszanyerik, így ebből gazdálkodhatnak.
2-es.A lenyeg ugyanaz ,hogy koronkent egyszer hasznalhatja szoval jot irtam kosz a lepontozast hu..e f..sz :) udv
A kinetikai energia-visszanyerő rendszer (angolul Kinetic Energy Recovery Systems) egy elektronikai berendezés, amely egy Formula–1-es autó fékezésekor keletkező energiáját összegyűjti, majd elektromos áram formájában raktározza. Az így összegyűjtött energiát a pilóta egy kör folyamán 6,6 másodpercig használhatja, amivel plusz 85 LE teljesítményt nyer az előzésekhez. Azért vezette be az FIA, hogy előzésekben gazdag, látványos futamok legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!