Elmehetünk úgy műjégkorcsolyázni a párommal ha még sosem koriztunk? Vagy csak profik mennek? Budapesten sok kori hely van most
Figyelt kérdés
Gondolom bénáznánk,de olyan jó mókának tűnik. Szeretnénk télen többször kimozdulni.2017. dec. 17. 11:39
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan menjetek :) én is szoktam menni, mostmár nem vagyok olyan kezdő, de régen én is bénáztam. Tele van a pálya ügyetlenebbekkel, arra figyeljetek, hogy maradjatok a szélénél, ne zavarjátok az ügyesebbeket, akik általában bent mennek ;)
2/3 anonim válasza:
Mindenki benazik eleinte, hiszen meg kell tanulni a jegen mozogni es helyesen esni, hogy ne legyen baj.
Egy dolgot jegyezz meg az elejen ... probaljatok meg mindig ugy esni, hogy a feneketekre erkezzetek. Ez az alap.
Amugy sem artana eleinte egy korizni tudo segitseget kerni, aki megmutatja a helyes mozgasokat.
Reges-regen (meg altalanosban) iskola elott, hajnalban jartunk ki a jegpalyara ... akkor edzettek a gyorskorisok es az edzo velunk kisfiukkal is szivesen foglalkozott.
Ha kezdok vagytok azert azt jo tudni, hogy csucsidoben sokan vannak es olyankor nem tul jo gyakorolni az elso lepeseket. Hetvegen delelott viszont eleg jok a korulmenyek egy kis botladozos csuszkalashoz.
3/3 anonim válasza:
bénázzatok mindenki így kezdte! Jó móka nektek meg akik látják azoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!