Milyen sílecet vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Egy ilyen akadályba ütköztem hogy nagyon szeretek a szlalomozába belevinni pörgést illetve hátrafelé síelést.És ehhez szeretnék lécet vásárolni szerintem egy elöl 20% hátul 15% rocker síléc megfelelne de ha valaki tud jobbat nagyon megköszönném. A másik problémám pedig hogy az ég adta világon nem találtam ilyen sílecet és még a pontos nevét sem tudom sajnos.A válaszokat nagyon szépen megköszönném :)2017. okt. 13. 00:17
1/2 anonim válasza:
En meg azthiszem az intersportba vettem egy bizonyos Stalker márkájú lécet(30-60k), igazából annyi a lényeg hogy nem csak elől hanem hátul is fel van hajlitva a léc így könnyebbé teszi a hatra fele síelést.
2/2 anonim válasza:
Meg annyi hogy akrobata silecnek hívják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!