Snowboard alapállás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most kezdek tanulni snowboardozni, és alapállással lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy gördeszkán jobb lábbal rollerezek és a bal van a deszkán, de most snowboardnál az oktatóm forditva javasolta mert a jobb az ügyesebb, azzal focizok stb minden. Na viszont ballal meg alig tudok rollerezni. Vélemény aki keni vágja ezeket a dolgokat? Szokjam meg igy és gyakoroljam vagy vmi ötlet? Köszönöm a segitő válaszokat!2017. okt. 6. 17:26
1/1 anonim válasza:
Ha a jobb az ügyesebb, akkor az legyen hátul, mert a testsúlyod (pályán) nagyrészt az első lábadon lesz kanyarokban, és a hát lábaddal tolod, fordítod a deszkát. Nekem ez saját tapasztalat, először viszont úgy kezdtem, hogy a bal volt hátul, aztán a nagyobb, gyorsabb kanyarokban éreztem, hogy több erő kellene, és megfordítottam a kötéseket, azóta pedig mindkét irányba tudok manőverezni, ami parkban kifejezetten jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!