Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mennyi idő alatt, hogyan...

Mennyi idő alatt, hogyan tanultatok meg snowboard-ozni? Milyen tippeket tudnátok adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig síeltem, de jövőre szeretnék elkezdeni snowboard-ozni egy oktatóval. Ha valaki tud snowboard-ozni, meg tudná írni, hogy hogyan és mennyi odő alatt tanulta meg? És mit tudna ajánlani, hogy minél jobban menjen?Amúgy 14 éves lány vagyok.

2017. febr. 26. 20:33
 1/1 anonim válasza:
Szia! Én is ebben a cipőben jártam mint te, világ életemben síeltem, 14 éves koromban váltottam. Én egy nap alatt tanultam meg az alapokat, azthiszem 2×2 óra volt ebből oktatóval. Utána már egy hèt alatt ráéreztem és ment a piros-fekete pálya. Amit tudok tanácsolni hogy mindenképp szerezz be egy védőt a fenekedhez, mert az elején sok az esés és kell valami ami vèd. Ezen felül a sisak alap, a többi már csak rajtad áll. ;-) Ja, és ami a legfontosabb, legyen kitartásod mindvégig hogy fel tudj állni mèg akkor is ha nehéz. +1, a hütte nem dísznek van, tessék néha felmelegedni! Jó deszkázást! ;-)
2017. okt. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!