Ki szeret síelni? Hogy oldható meg, hogy többet lehessen síelni?
Figyelt kérdés
Kedvenc sportom a síelés. 4 éves koromban tanultam meg 2 nap alatt, és imádom, és jó is vagyok benne. Sítáboron kívül viszont nagyon máskor nemtudok síelni (szüleimmel mentünk régebben, de mostanában már nemjárunk annyit) Semmi megoldást nem tudtok, hogy hogy lehetne valahogy mégis síelni? Magyarországi pályák kilőve, mert mindig zsúfoltak, és kis szarok.2010. máj. 27. 21:33
1/5 anonim válasza:
költözz északra...valami jó nyugati államba, hogy a pénztárcád is jól járjon a jobb fizetéssel ;)
2/5 A kérdező kommentje:
énis gondoltam már erre. szlovákul ugyan tudok, de ott nem sokkal jobb az élet mint itt. ausztriába költöznék nagyon, de idén kezdtem el németet tanulni, és angolban inkább otthon vagyok :D
2010. máj. 27. 21:57
3/5 anonim válasza:
en imadok sielni! :D
ha vna autod akkor konnyu megoldani, bepattansz hetvegen es addig mesz mig jo palyat nem talalsz.
ha a szuleid nem jonnek, keress olyan baratokat akik szinten siznek/hodeszkaznak. ha pedig sokat jarsz, a palyan is megismersz embereket.
Romaniaban Nagybanya mellett Cavnic egesz jo. Vagy Aranyosgyeres. A szlovak palyak is jok.
Mi ezenkivul evente egyszer lemegyunk 1 hetet Ausztriaba vagy Franciaorszagba.
4/5 A kérdező kommentje:
Kilencedikes vagyok :D nincs még kocsim ;)
2010. máj. 27. 22:18
5/5 anonim válasza:
kiköltözöl kanizsára, 1 óra maribor, 3 óra ski amade, 3óra bovec, kb 2,5 dachstein, möltaller
vagy sátoraljaújhelyen téli nyári, de inkább glecser :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!