Szeretnek komolyszinten mukorcsolyazni! 15 éves vagyok Igy van eselyem? 15/L
Ezen belul a szinkronkorcsolyara gondoltam..fuu mar nagyon regota ki szeretnem probalni csak meg nem volt alkalmam.szerintetek ez késő??bevennek meg engem akárhová is??ugy hogy en ezt nem csak hobbinak szannam! Ha tudtok jo egyesuletet legyszi linkeljetek!fontos lenne!!
Előre is Koszi!!!
A szinkronkorcsolya egy szuper de veszelyes sportag es komoly tudast követel föleg junior es senior szinten ahol a sebesseg mar igen magas es a legkisebb hiba is több versenyzo bukasahoz vezethet! A korcsolya elek veszelyesen elesek a legkisebb rugas a testre is komoly seruleseket okozhat! A lanyom 3 evig uzte amig a mukorcsolyara nem esett a valasztasa! Egy csapatban altalaban 16+4 tartalek versenyzonek van hely!A mukorcsolya es szinkrokorcsolya egyarant rendkivul draga sport! A lanyom korcsolyaja amit 1-1,5 evente cserelunk kb 300.000.- forintba kerul es ehhez meg a edzes koltseg, edzotaborok, ruhak, utazas, szallodai es verseny koltsegek igen megdobjak az eves koltsegeket...ha magas szinten uzik!
Ha eddig nem korcsolyaztal szerintem keress egy amator csoportot ehol megtanulhatod az alapokat es kifejlesztheted tudasodat. Ha jol tudom magyarorszagon leteznek amator versenyek es amator/felnott szinkro csapatok is! Soha ne add fell ha ez az almod! Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!